Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، پس از بازی فینال جام جهانی فوتبال، تصاویر رئیس جمهور کرواسی که کشورش پس از باخت در فینال، نایب قهرمان جام محسوب می‌شود، به شدت همه جا پر شد. این جذابیت زیاد به زن بودن او مرتبط می‌شد و غربگرایان ایرانی کوشیدند از این زن و آغوش گشوده‌اش برای همه اعضای تیم ملی کرواسی، اینجا در ایران چهره‌ای لطیف و مهربان بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهره‌ای که رئیس‌جمهور کرواسی هم علاقه داشت از او ساخته شود و غربگرایان ایرانی به کمکش شتافتند. روزنامه شهروند تیتر یک با عکس بزرگی از این زن زده که «تحسین جهانی برای بانوی شطرنجی» و آفتاب یزد با عکس بزرگی از او تیتر زده که «پدیده جام جهانی».

زهرا احمدی‌پور، معاون سابق رئیس‌جمهور روحانی هم برای عقب نماندن از قافله تحسین و تمجید توئیت زده که «رئیس جمهور کرواسی مثل یک مادر باعشق، تمام بازیکنان خودش و تیم حریف را بغل کرد و آخرین رئیسی بود که برایش چتر آوردند. کاش دنیا رهبران زن بیشتری داشت.» حتی علی مطهری که قدیم‌ها بر مسائل فرهنگی اسلام حساسیت زیادی داشت، در یک نظر کارشناسی! گفت این آغوش رئیس جمهور کرواسی جنسی نبوده و مادرانه است!

اما کولیندا گرابار- کیتاروویچ، زنی که آغوش گشوده‌اش برای اعضای تیم ملی فرانسه و کرواسی باز شد، چه کسی است؟

به گزارش روزنامه جوان، او پیش از آنکه رئیس‌جمهور کرواسی شود، سال‌ها معاون دبیر کل ناتو بوده است؛ بزرگ‌ترین پیمان نظامی جهان. از همین رو این پیام زیر توئیت احمدی‌پور جالب توجه است: «اطلاع دارید که این خانم یک سرهنگ ارتشی و نفر دوم ناتو بوده؟ مادرانه‌های ایشان را برای کودکان و جوانان افغانستان و عراق و لیبی و سوریه می‌شود برای ما هم توضیح بدهید؟» این سرهنگ خانم تلاش کرد چهره‌ای مهربان از خود به نمایش بگذارد و به نظر می‌رسد حداقل در میان غربگرایان ایران شدیداً موفق بوده است و آنها مقهور خنده و آغوش او شدند و روی خشن این سرهنگ ناتو را کلاً سانسور کردند.

روزنامه کیهان نیز درباره حواشی رئیس جمهور کرواسی نوشته است: به دنبال عمل هنجارشکنانه کولیندا کیتاروویچ، رئیس‌جمهوری زن کرواسی که در مراسم اهدای جام جهانی روسیه، همه بازیکنان دو تیم فرانسه و کرواسی و همچنین رئیس‌جمهوری فرانسه را در آغوش کشیده و بوسید و متاسفانه رسانه ملی ما با توجیه اینکه مردم از تلویزیون مملکت خودشان صحنه‌های هنجارشکنانه را دیده و لذت ببرند، این عمل نامتعارف را نمایش داد، روزنامه‌ها و رسانه‌های کرواسی و همچنین صربستان، به شدت خانم رئیس‌جمهوری را مورد حمله قرار داده و حرکات وی در هنگام مراسم اعطای جام را غیرطبیعی دانستند.

برخی از این رسانه‌ها به جوگیر شدن و عدم رعایت شخصیت ریاست جمهوری از سوی کیتاروویچ ‌اشاره کردند از جمله «تومیلاو کلاوسکی»، مقاله‌نویس روزنامه‌های انتقادی در زاگرب نوشت:
«او همه معیارها را زیرپا گذاشت. رفتارش فاقد خویشتنداری و متظاهرانه بود.»

همچنین پرشماره‌ترین نشریه عامه‌پسند کرواسی با اتکاء به اظهارنظرهای کارشناسان روابط اجتماعی نوشت:

«او از یاد برد که باید وقارش را حفظ کند»

یک مفسر تلویزیونی هم در شبکه سراسری کرواسی گفت:

«خدا رحم کرد که باران می‌آمد وگرنه بعید نبود خانم پرزیدنت توپ‌جمع‌کن‌های دور میدان را هم ماچ کند!»

بعضی از رسانه‌ها و نشریات هم به موضوع جالب اما تاسف‌بار دیگری ‌اشاره داشتند که گویا خانم رئیس‌جمهوری در هنگام مراسم اعطای جام در مصرف مشروبات الکلی زیاده روی کرده، به شدت مست بوده و حال خود را نمی‌فهمیده است! از جمله روزنامه معروف «بلیک» چاپ صربستان در گزارشی تیتر زد: «ابراز شادی بود یا تلوتلوی مستی؟»

همچنین «انیفورمر»، دیگر روزنامه صربستان درباره مستی خانم «کولیندا کیتاروویچ» به طعنه نوشت: «کولیندای مشروب خورده و پاتیل، ستاره اول بازی بود!»

به خاطر همین افراط در مصرف مشروبات الکلی بود که روزنامه پرتیراژ «کوریر» هم در بازی با نام کوچک خانم رئیس‌جمهور، «کلیندا» را به «الکلیندا» تغییر داد.

گفتنی است سرمربی تیم فوتبال کرواسی نیز در اظهارنظری با انتقاد از رئیس‌جمهور این کشور و سایر مقامات دولتی گفت: پیراهن تیم ملی را بر تن نکنید! شما باعث شدید کرواسی فقیرترین کشور اروپا شود.

 

مشرق

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: عواطف جنایات رئیس جمهور کرواسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند

رئیس جمهور چین قرار است امروز (یکشنبه) در سفری بی سابقه به فرانسه برود و با ماکرون درباره کاهش عدم موازنه تجاری و اوکراین صحبت کند.

به گزارش ایسنا، هیچکدام از دو هدف تاثیر گذاری چین بر روسیه برای توقف جنگ اوکراین و کاهش عدم توازن تجاری بین فرانسه و پکن در جریان سفر دو روزه شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین به پاریس به آسانی حاصل نمی‌شود؛ چون او در برهه‌ای از تشدید تنش‌های تجاری بین اروپا و چین به این سفر می‌رود.

به نقل از خبرگزاری رویترز، فرانسه حامی یک بررسی از سوی اتحادیه اروپا در حوزه صادرات خودروهای برقی چینی است و در ژانویه سال جاری میلادی، پکن نیز تحقیقاتی را درباره واردات یکسری کالاهای ساخت اروپا به ویژه فرانسه انجام داد که بیشتر اقدامی تلافی جویانه دیده می‌شود.

یکی از مشاوران کاخ الیزه درباره سفر رئیس جمهور چین به فرانسه که نخستین بار پس از پنج سال است، گفت: «ما باید مقام‌های چینی را به سمت دادن تضمین‌های بیشتر درباره مسائل تجاری سوق بدهیم.»

رئیس جمهور چین ساعت ۱۴ به وقت گرینویچ وارد پاریس می‌شود. دیدارهای رسمی او شامل مذاکرات مشترک با امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپایی می‌شود.

اختلاف نظرها بین ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به ویژه بین فرانسه و آلمان توانمندی آنها را در تاثیرگذاری بر چین تضعیف کرده است. اولاف شولتس، صدراعظم آلمان با توجه به تعهدات قبلی قرار نیست به دیدار و نشست بین روسای جمهور چین و فرانسه ملحق شود.

یکی دیگر از مشاوران ارشد گروه «Rhodium Group» و از مقام‌های نزدیک به روابط چین و اتحادیه اروپا گفت: «اگر سران اروپایی پیام‌های مختلفی به رئیس جمهور چین ارسال کنند، شانس ما برای تاثیرگذاری کم می‌شود.»

مقام‌های مربوطه همچنین اعلام کردند، فرانسه همچنین به دنبال راهی به سوی بازار چین برای محصولات کشاورزی خود و حل مسائل مربوط به نگرانی‌های مربوط به حقوق مالکیت معنوی صنعت لوازم آرایشی فرانسوی است.

در این نشست همچنین قرار است درباره جنگ اوکراین و تاثیرگذاری چین بر روسیه برای توقف این جنگ نیز صحبت شود.

یکی از مشاوران الیزه نیز گفت: «چین از شرکای اصلی روسیه است و هدف ما استفاده از اهرم‌های فشار پکن و تاثیرگذاری‌اش بر روسیه و کمک به مشارکت در حل بحران و درگیری اوکراین است.»

یکی از منابع دیپلماتیک فرانسه نیز گفت: «اگر چین به دنبال تعمیق روابط با شرکای اروپایی است، باید به نقطه نظرات و دیدگاه‌های ما گوش دهد و به صورت جدی آنها را اجرایی کند.»

شی جین‌پینگ سه شنبه بعدازظهر پاریس را به مقصد صربستان و مجارستان ترک می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • مرز‌های دموکراسی غرب را منافع اسرائیل تعیین می‌کند
  • انتقاد وزیر خارجه اسرائیل از رئیس‌جمهور کلمبیا
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • رئیس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند